zaterdag 1 juni 2013

Top 10 100% Gratis Dating sites


Top 10 van volledig kosteloze datingsites is als volgt:

1 Knuz.nl.
Deze site loopt al jaren mee en heeft meer dan 260.000 gratis leden. Hier vind je gratis contact met vrouwen en mannen. Let op: gratis datingsites trekt ook veel gespuis aan, maar dat geldt voor elke site in deze Top 10. Knuz.nl is ook mobiel goed bereikbaar en houdt de laatste ontwikkelingen bij op hun dating weblog. Leuk is dat leden hun eigen pagina kunnen maken en dat je altijd met andere singles kunt chatten. Eigenlijk een zeer uitgebreide site, die sommige betaalsites ruimschoots overtreft.

2 Paiq.nl Was al twee keer website van het Jaar in de categorie Dating, en terecht. Ook dit jaar zijn ze weer genomineerd. Geen profielen invullen maar gebaseerd op intelligente matching en chatten. Paiq.nl kost niets en heeft een hoop leuke functies.

3 Date.nl heeft als slogan: “Geen inschrijfkosten, geen maandelijkse kosten, geen verborgen kosten!” en dat maken ze helemaal waar. Zeer professionele site die bovendien erg gebruiksvriendelijk is. De site heeft ene eigen Blog en probeert aan de evenementen kalender te zien af en toe een feestje te organiseren. De kalender bevat momenteel geen aankomende singlefeesten.

4 Relatieklik.nlheeft een kleine 80.000 leden en is ervan overtuigd dat gratis en kwaliteit prima samengaan. Hun ledenbestand is naar eigen zeggen “schoon” en ze vergroten je kans op een match door middel van hun kosteloze persoonlijkheidstest. Het datingblog van Relatieklik.nl staat vol met posts over dating, liefde en relaties. Verder geven ze dating tips over hoe je online daten het beste aan kunt pakken. Aanrader!

5 Singlesplace.nl is met een kleine 40.000 leden wel 1 van de grotere datingsites waar je geen cent voor hoeft te betalen. De profielen zijn er van serieuze mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date of relatie; fakers zijn er door de tijd die de webmaster er in stopt nauwelijks. Plaats hier een contactadvertentie als je oprecht op zoek bent naar liefde: dit is echt gratis contact!

6 Speedydating.nl, 15.000 leden leggen gratis contact op deze datingsite

7 Vlindertjes.nl, serieuze dating voor zowel Nederlandse al Belgische singles. Iets gedateerde website, maar wel oke.

8 Singleplaats.nl heeft een dikke 10k aan deelnemers die elkaar ook of singlesfeesten en -parties treffen. Site is voor Nederlanders, maar is Engelstalig?

9 Happysingles.nl heeft een goede instelling. Zij schrijven: “We hebben deze website gemaakt omdat we het kunnen, en omdat we denken dat het leuk en nuttig is voor andere mensen, websites maken is tenslotte onze hobby. We weten niet hoeveel andere dating sites er zijn en dat kan ons verder ook niet zoveel schelen”.

10 Nr1gratisdating.nl is een nieuwe datingsite maar zeker veelbelovend. Het uiterlijk van de site ziet er prima uit, dat moet ook wel als ze hun slogan waar willen maken: dé gratis kwaliteitsdatingsite van Nederland.


1 opmerking: