vrijdag 29 maart 2013

Testen: Geef je op voor het Dove testpanel


Niets is fijner dan je na een drukke dag terug te trekken in de badkamer. Deur op slot, muziekje en kaarsjes aan en vervolgens alle stress van je af te laten spoelen.

Om je relaxmoment compleet te maken, mogen natuurlijk de juiste beautyproducten niet ontbreken.

Margriet stapt de komende tijd met Dove de badkamer in. Gedurende het hele jaar testen we meerdere Dove-producten, maar daarbij hebben we hulp nodig. Daarom onze vraag: wil jij de producten van Dove testen? We beginnen met de Purely Pampering sheaboter & Vanille body crème 300ml en de Dove Maximum Protection deodorant 45ml.

Dove Purely Pampering body crème
Dove Purely Pampering Body is een verzorgingslijn die de huid niet alleen verwent, maar ook verzorgt. De producten bevatten het DeepCare Complex, een unieke combinatie van huideigen nutriënten en essentiële olie die de huid diep voedt. Hierdoor wordt de huid niet alleen mooier, maar ook zachter en gladder. Dove Purely Pampering Sheaboter & Vanille body crème staat bekend om haar verzachtende en herstellende eigenschappen en bevat essentiële vitamines. Door de warme geur van vanille voel je je weer helemaal in balans.Dove Maximum Protection deodorant
Dove Maximum Protection is een deodorant die bescherming met verzorging combineert. Het biedt zelfs twee keer meer bescherming* dan de best verkochte anti-transpirant, zo blijkt uit onderzoek. Deze deo is uitermate geschikt voor vrouwen die zoeken naar maximale bescherming tegen transpiratie en een optimale verzorging van de okselhuid.Hoe doe je mee?
Wil jij graag één van deze twee producten te testen? Laat dan jouw gegevens achter in het aanmeldformulier. Uit alle aanmeldingen stelt Margriet een testpanel samen van 500 personen per product. Meld je nu aan!

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten