maandag 20 mei 2013

Gratis bezoek aan de Abdij van Maredsous (Alleen in Belgie)


Ben je nog op zoek naar een leuke gezinsactiviteit? Misschien kan een bezoek aan de Abdij van Maredsous jou en je gezin dan wel bevallen! Zeker nu je dankzij onderstaande uitnodiging recht hebt op een gratis begeleid bezoek voor 2 personen.

Op het programma staat onder andere een kennismaking met de abdij en een bezoek aan het kerkhof, de tuin en de bibliotheek van de monniken. Daarnaast mag je ook de keramiekateliers en de kaasmakerij (enkel de buitenkant) bezichtigen, en dit allemaal onder de deskundige begeleiding van een gids.

Aangezien het recept van de overheerlijke Maredsous kazen een goed bewaard geheim is, krijgt het publiek jammer genoeg geen toegang tot de kaasmakerij.

De rondleiding op de abdij neemt ongeveer een uur en een kwartier in beslag en vindt op zaterdag, zondag en tijdens de schoolvakanties plaats om 14u en 16u.

Rondom de gebouwen van de Abdij van Maredsous kan je voorts ook terecht in de cafetaria, de leuke souvenierwinkel en de speeltuin waarin de kinderen zich kunnen uitleven na rondleiding. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een leuke en goedkope familiedag van te maken.

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten