vrijdag 24 mei 2013

Start gratis zomerconcerten in Timorpark in Den helder


Den Helder – De serie gratis zomerconcerten in het Timorpark gaat weer van start. Op zondag 9 juni om 14.30 uur is het eerste gratis te bezoeken concert. Het Helderse duo Hans & Jeroen start de driedelige concertserie in de muziektent.

Hans & Jeroen troffen elkaar ooit op een feestje en hun liefde voor muziek zorgde ervoor dat ze ter plekke de gitaar pakten en bekende nummers samen zongen en speelden. Dit klonk zo leuk dat ze besloten vaker bij elkaar te komen om gitaar te spelen en te zingen. Vanaf dat moment werden ze af en toe gevraagd voor een optreden en dat was zeker niet zonder succes.

Na een paar jaar rustpauze hebben ze de draad vorig jaar weer opgepakt met als hoogtepunt een geweldig concert in het openluchttheater bij De Helderse Vallei. En nu staan ze dus in de muziektent in het Timorpark. Hans & Jeroen spelen nummers van onder andere Ryan Adams, Simon & Garfunkel, The Eagles, Neil Young, Golden Earring, U2, Nirvana en Pearl Jam. Tweestemmig zorgen zij voor een heerlijk relaxed concert, waarbij u liggend in het gras, met een glaasje wijn in de ene hand, een stokbroodje in de andere, lekker kunt wegdromen.

De gratis te bezoeken voorstellingen in het Timorpark worden betaald door de serviceclubs van Den Helder. De andere concerten zijn op zondag 7 juli en zondag 4 augustus.

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten