vrijdag 6 december 2013

Gratis receptkaarten Flexitariërs


gratis

Eet jij minstens eens per week geen vlees? Dan ben ook jij flexitariër!

Een flexitariër is iemand die één of meer dagen per week geen vlees eet. Maar liefst 86% van de Nederlanders is al flexitariër! Sommigen zijn flexitariër zonder het te beseffen, maar voor steeds meer mensen is het een bewuste keuze.

Waarom?
Er zijn veel verschillende redenen om flexitariër te worden. Kiezen voor minder vlees en zuivel is beter voor je gezondheid, dierenwelzijn en voor het milieu. Bovendien draagt het bij aan een eerlijke verdeling van het voedsel in de wereld. En natuurlijk is het lekker en leuk om te variëren met je weekmenu.


Natuur & Milieu…
Natuur & Milieu wil flexitariërs graag een handje helpen in hun zoektocht naar alternatieven voor vlees en zuivel. Zo vind je op deze website lekkere recepten, tips, interessante nieuwtjes en achtergrondinformatie. Ook werken we samen met andere organisaties en bedrijven die een plantaardiger voedingspatroon stimuleren. Daarnaast toeren we ook langs festivals en evenementen met de Mobiele Flexitaria om bezoekers te laten proeven hoe lekker een vleesloze maaltijd kan zijn.

Bestel gratis een set kaarten met recepten voor flexitariërs
Vul je gegevens in & ontvang binnenkort gratis een set receptkaarten in je brievenbus. Op = op!

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten