donderdag 20 december 2012

Gratis Proefmonsters Ahava Huidverzorging


Gratis AHAVA verwenpakket

Over AHAVA Het gebied rond de Dode Zee is gehuld in mysteriën en kent vele contrasten. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is de Dode Zee rijk aan krachtige bestanddelen waarvan is bewezen dat ze een positieve invloed hebben op verbetering van de huidconditie. Nergens ter wereld vind je hogere concentraties aan mineralen die geschikt zijn voor huidverzorgende producten. Het klimaat is droog en er raast verzengend woestijnzand doorheen, maar toch vind je er de grootste overvloed aan vochtvasthoudende mineralen ter wereld.

De wateren van de Dode Zee bevatten zeer veel gezonde zouten. Daardoor blijf je er eerder in drijven dan dat je zinkt. Omdat de Dode Zee zich op de laagste plaats ter wereld bevindt - 410 meter onder zeeniveau - zijn er aanvullende filters in de dichte atmosfeer van de regio die als natuurlijke zonnefilters dienen en kent het gebied een hogere concentratie aan pure, onvervuilde zuurstof. Al deze unieke factoren samen maken de Dode Zee met haar buitengewone gezondheidsbevorderende eigenschappen tot de grootste en rijkste natuurlijke spa op onze aarde.

Wat moet je doen om kans te maken op een AHAVA pakket?;

1. Stuur ons een e-mail (redactie@healthplus.nl) met als omschrijving AHAVA en wellicht maak jij kans op dit heerlijke verwenppakket.

Niks gewonnen, geen paniek. Wij hebben tevens een aantal samples om uit te proberen!

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten