dinsdag 22 januari 2013

Gratis een onbeperkt aantal sms berichten sturen op je pc


Gratis een onbeperkt aantal sms berichten sturen op je pc, gewoon online via het internet, dat kan op de Gratis SMSen.nl site. Deze smsjes zijn reclamevrij, naast een normale sms heb je zelfs meerdere mogelijkheden:

* Anoniem SMS (Kies als afzender: ANONIEM) * FAKE (Nep) SMS (Vul zelf de naam of het nummer in van de afzender)

Nu zul je wel denken, is het versturen van deze online sms berichtjes echt gratis? Jazeker, onze adverteerders van de site betalen indirect de sms kosten. Wat je dient te doen is het bekijken van e-mails en / of het meedoen aan enquetes waardoor je SMS Credits ontvangt. Deze kun je dan ook direct gebruiken om sms berichten te versturen.

Gratis SMSen.nl is een gratis dienst, zonder verborgen kosten. Deze dienst is Wereldwijd te gebruiken, echter is het enkel mogelijk om berichten te sturen naar Nederlandse mobiele telefoonnummers (06 dus).

De voordelen van onze SMS Diensten: * Gratis registratie, geen limiet betreft het aantal smsjes via internet * Kies voor gewone smsjes, maar ook anoniem of FAKE is mogelijk, gewoon gratis! * Maak je eigen profiel aan, houd een vriendenlijst bij

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten