dinsdag 2 juli 2013

Gratis naar de (openlucht)bioscoop van 9 tot en met 19 juli in Belgie


In de zomermaanden kan je op verschillende locaties gratis naar de (openlucht)bioscoop! Zo is onze hoofdstad Brussel inmiddels aan de dertiende editie van "Bruxelles fait son cinéma" toe en kan je in Antwerpen zowel in de Badboot Water Sessions als in de Hangar Zand Sessions naar verschillende films gaan kijken.

Van 9 tot en met 19 juli worden openbare pleinen in elf Brusselse gemeenten omgetoverd tot openluchtbioscopen. Vanaf 21u30 kan je er terecht voor drankjes en hapjes. Om 22u10 starten de filmvoorstellingen.

In Antwerpen kan je in een uniek kader naar films op groot scherm gaan kijken. Zo organiseert Cinema Urbana in de Badboot (Kattendijkdok Oostkaai) Water Sessions met in totaal 16 films tussen 3 juli en 28 juli. Onder meer Titanic, Shutter Island, De Rouille et d'Os en Life Of Pi worden er vertoond.

Hierna slaat Cinema Urbana zijn tenten op in Hangar 19a aan de Scheldekaai voor de Zand Sessions, met voorstellingen van 31 juli tot en met 31 augustus. Ook hier heel wat topfilms, waaronder The Hurt Locker, Buried en Life of Brian.

Bekijk het volledig aanbod van 'Bruxelles fait son cinéma'

De volledige programmatie van Cinema Urbana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten