donderdag 11 april 2013

Geld terug actie: Dove Purely Pampering bij kruidvat


Koop bij onder andere Kruidvat een verpakking Dove Purely Pampering bodylotion met rode sticker ’100% geld terug’ en ontvang het volledige aankoopbedrag terug gestort op je bankrekening. Geldig voor de variaties; Kokosmelk & Jasmijnblaadjes, Amandelmelk & Hibiscus en Shea Butter & Vanille. 1 per adres en rekeningnummer. De actie duurt tot 31 augustus 2013

Stuur de kassabon (voorzien van naam, adres, woonplaats, rekeningnummer) en sticker samen op naar Antwoordnummer 10016 te Maastricht4 opmerkingen:

 1. heb zojuist dove purely pampering bij kruitvat gekocht. nu kom ik er thuis achter dat hij 7.13 kostte. dit lijkt mij een beetje een absurt bedrag voor een bodylotion? het gaat om deze geld terug actie, de sticker staat er ook op. wat moet ik nou doen? om hiervoor terug te gaan naar alexander waar ik m heb gekocht gaat mij een beetje ver.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klacht indienen .. en hoe kom je uberhoubt aan zon sticker ?
   en had je wel zo'n sticker gebruikt ? ik zou terug gaan naar de winkel...

   *op de reclame stond toch dat hij 4 euro was ? *

   Verwijderen
 2. Hallo
  Zo juist ook de bodylotion gekocht 7.13 euro erg duur ja met sticker die je moet openen dat lukt me niet daar staat de gehele adres in ? want ik heb geen postcode jij wel misschien ik hoop het.
  in ieder gevel veel plezier met je lotion .
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het adres is

  Dove Purely Pampering
  Antwoordnummer 10016
  6200 XP Maastricht

  BeantwoordenVerwijderen