vrijdag 11 oktober 2013

3 Proef Rijlessen


gratis

Leren autorijden? Vraag gratis 3 proef rijlessen aan in de stad van jou keuze. Je kunt kiezen uit rijscholen in Arnhem, Zutphen, Doetinchem of Zwolle. Het is geheel vrijblijvend en je hebt geen verplichting om verder te gaan.
Ben je er (binnenkort) aan toe om aan je autorijlessen te beginnen?

Vanaf een leeftijd van 16½ kun je al starten!

Rijlessen zijn duur, bovendien ga je er veel tijd aan besteden.
Gemiddeld zo’n 35 á 40 lessen. Reken maar uit, met een bedrag tussen de € 1.500 en € 2.000 moet je rekening houden. Je wilt dan toch geen verkeerde keuzes maken? Maar hoe voorkom je verkeerde keuzes?

Gewoon GRATIS en VRIJBLIJVEND proberen!

Wij hebben contact met een aantal rijscholen bij jou in de buurt. Met deze rijscholen hebben we de afspraak gemaakt dat je hier gratis een proefles kan krijgen.
Zo kan je drie rijscholen vergelijken om een afgewogen keuze te maken. Dan ga je toch zeker geen risico nemen?
Je kunt dan zelf ervaren hoe deze rijschool en de instructeur je bevalt. Daarnaast zul je van de rijscholen een aanbieding krijgen, meestal in de vorm van een pakket van lessen met examen. Jij kiest gewoon de beste. Geen één naar je zin? Dan zit je ook nergens aan vast.

Je krijgt dus alle kans de beste keuze te maken!

Samen met jou willen we bepalen wat je wensen zijn om een goede keuze te kunnen maken. Vul het inschrijfformulier in zodat we met jou contact op kunnen nemen, pas nadat we je gesproken hebben, zullen we je aanmelden bij de rijscholen.

Rijschoolproberen.nl werkt landelijk. Dus waar je ook woont er zijn altijd rijscholen bij jou in de buurt waar je terecht kan. Bijvoorbeeld onze rijscholen Arnhem, rijscholen Zutphen, rijscholen Doetinchem of rijscholen Zwolle.

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten