donderdag 10 oktober 2013

Gratis demo-nachtbril van Hans Anders


gratis

Veilig rijden in het donker met een nachtbril

Veel automobilisten vinden rijden in het donker lastig. U hoeft niet eens last te hebben van zogenaamde nachtblindheid om hinder te ervaren van het felle licht van koplampen van tegenliggers of geschitter van lichtreclames op een nat wegdek. Rijden in de schemer of tijdens de nacht wordt stukken veiliger met een nachtbril.


Nachtbrillen zijn ook prettig tijdens hevige regenval, als het sneeuwt of bij mist. Door de gele glazen in de nachtbril worden vage contouren scherper. Daarnaast zien automobilisten in deze situatie strepen op de weg veel duidelijker wanneer ze nachtbrillen dragen.

Hoe werken nachtbrillen

De gele glazen in de nachtbril op sterkte of zonder sterkte neutraliseren hinderlijke schitteringen waardoor het beeld voor u als automobilist veel rustiger wordt. Daarnaast wordt het contrast groter, dit zorgt er vooral bij neerslag voor dat onduidelijke vormen zich scherper aftekenen dan zonder nachtbril.


Op de onderstaande foto ziet u duidelijk het verschil tussen de situatie zonder (links) en met een nachtbril:
Waarom heeft een nachtbril gele glazen?

Een nachtbril is voorzien van gele brillenglazen. Zichtbaar licht bestaat uit verschillende kleuren die samen bepalen wat u ziet en in welke kleur. Met name fel blauw licht zorgt er in situaties waarin weinig ander zichtbaar licht aanwezig is voor vervelende schittering. De gele glazen van de nachtbril neutraliseren juist dit blauwe licht.

De voordelen van een nachtbril

Het dragen van een nachtbril heeft verschillende voordelen:
•Verblindende tegenliggers, flitsende lichtreclames en felle straatverlichting worden geneutraliseerd door de nachtbril.
•De gele glazen zorgen voor een hoger contrast waardoor vage contouren duidelijker zichtbaar worden tijdens mist, sneeuwval of hevige regen.
•Wegmarkeringen (strepen op de weg) zijn duidelijker zichtbaar met een nachtbril.
•U kunt de nachtbril ook op sterkte laten maken, zelfs als u weinig sterkte nodig hebt ziet u dan nog scherper tijdens het autorijden.

Nachtbril op sterkte

De gele brillenglazen in een nachtbril zijn ook op sterkte verkrijgbaar. Zo kunt u van elk gewenste montuur een nachtbril laten maken. Natuurlijk kunt u ook juist dan weer kiezen voor glazen zonder sterkte én een modieus montuur naar keuze: zo is uw autobril helemaal naar wens!

Ontvang gratis een demo-nachtbril van Hans Anders.

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten