woensdag 19 juni 2013

Bezoek een boer en kom gratis proeven op 22 en 23 juni
Maak kennis met een biologische boer bij jou in de buurt tijdens Lekker naar de Boer op 22 en 23 juni. In dit weekend stellen honderden biologische boeren en tuinders hun erf open voor het grote publiek.

Zodra je het erf op loopt zie, ruik en proef je wat er zo bijzonder - of eigenlijk zo natuurlijk - is aan biologisch boeren. Kippen, koeien en varkens hebben lekker de ruimte en eersteklas voer. In de boomgaard kom je nestkasten tegen voor natuurlijke insectenbestrijding door vogels en bijenkasten voor bijen die voor de bestuiving zorgen. Want een biologische boer vindt het vanzelfsprekend om samen te werken met de natuur, zonder chemie en kunstmest.

Tijdens Lekker naar de Boer leidt de boer of boerin je rond over het bedrijf, legt hij je haarfijn uit hoe biologisch werkt en kun je proeven van al het lekkers van zijn land. Kijk daarom nu welke boerderijen bij jou in de buurt meedoen en kom ook Lekker naar de Boer! Het erf is open, je bent van harte welkom!

Doe mee: kies de Lekkerste Boer!

Wie verdient volgens jou de titel ‘Lekkerste Bio Boer van 2013’? Negen kandidaten stellen zich aan je voor. Sommigen zijn jonger en wilder, anderen ouder en wijzer. Ieder heeft zijn eigen charmes en sterke punten. Bij elke kandidaat zie je welk gerecht hij zelf het allerlekkerst vindt. Als je op de foto of naam klikt, kom je te weten welke heerlijke bio producten hij maakt en op welk biologisch bedrijf hij werkt. Dan weet je meteen waar je hem tegen het lijf kunt lopen…


Je kunt stemmen tot vrijdag 21 juni 12.00 uur. Dezelfde middag wordt de winnaar bekend gemaakt. Natuurlijk wordt hij beloond met een mooie verrassing van Bionext.

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten