donderdag 20 juni 2013

Gratis Treinrit (Alleen in Belgie)


Haal je gebruikte Go Pass 10, Rail Pass of Key Card snel uit de prullenmand of de papierbak, want deze gebruikte rittenkaart levert je tot 7 juli een gratis treinrit op!

Download het deelnemingsformulier op onderstaande link, print het af en vul het volledig in. Niet er je gebruikte rittenkaart aan vast en wissel het aan een loket naar keuze in voor een Bonus Pass, oftwel één gratis rit voor in dezelfde klas als het overhandigde vervoersbewijs.

Door mee te doen aan deze gratis actie ding je bovendien automatisch mee naar één van de leuke prijzen die aan deze promotie verbonden zijn. Zo verloot de NMBS onder de deelnemers ook nog Bongo bonnen en B-Dagtrips (1 Bongo bon Nachtje heen en terug voor de winnaar en 10 Bongo bonnen Dagje heen en terug en 10 B-Dagtrips voor 20 andere gelukkigen).

Om aanspraak te maken op deze leuke prijzen dien je de wedstrijdvragen correct te beantwoorden en de schiftingsvraag zo dicht mogelijk te benaderen! Succes!

Zorg er wel voor dat je gebruikte rittenkaart werd aangekocht na 1 juni 2012 en volledig ingevuld werd. De actie is beperkt tot 7.500 rittenkaarten, waarvan telkens 2.500 deelnemers met een Go Pass 10, Rail Pass of Key Card.

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten