donderdag 20 juni 2013

Gratis op vakantie? tips en trucs


Je wilt (bijna) gratis op vakantie? Dat komt goed uit! Deze website is de juiste bestemming voor tips, trucs en heel veel inspiratie. Welke vorm van gratis vakantie past het beste bij jou?

Prijsvragen

Soms kom je elke week ergens een prijsvraag tegen. De hoofdprijs een vakantiereis! De vragen voor zo’n prijsvraag zijn vaak makkelijk. In hoeveel kleuren is ons nieuwe model leverbaar, of hoeveel koekjes zitten er in de deze verpakking.

Gratis vervoer

Vakantie kun je opdelen in de componenten verblijf en vervoer. Op deze pagina staan diverse suggesties voor gratis vervoer per fiets, auto of trein. Welke mogelijkheid voor gratis vervoer past het beste bij jou? Ga de uitdaging aan, wie komt het verder?

Werkvakantie

Nog mooier is om je te laten betalen voor je vakantie! Spreek je 2 of meer talen? Toeristische bedrijven willen dan zeker kennis met je maken. Een baan op een mooie vakantiebestemming, ga er voor! Buitenland ervaring is een rijke aanvulling op je CV. Wat dacht je van een reis over de wereld in 80 weken?
Vrienden

Als je familie in het buitenland hebt, kun je daar misschien een weekje logeren. Heb je die niet dan zul je je sociale vaardigheden moeten gebruiken om vrienden te maken. Met Internet kun je tegenwoordig contact maken met mensen over de hele wereld. Welk land zou je naar toe willen?

Gratis vliegen

Is er een alternatief voor de traditionele manier van vliegen? Liefst tegen kostprijs, of als het kan, nog voordeliger? Op deze pagina tips hoe dit mogelijk te maken. Belangrijk, ken de regels van ‘het spel’ ! In dat geval is het mogelijk, dat zelfs mensen met een WW of AOW uitkering kunnen vliegen. En wie is die man die vliegtickets weg geeft?

Last minute tips

Eerder genoemde punten voor jou geen optie? Dan zul je toch moeten gaan denken aan een betaalde vakantie. 3 dagen voor vertrek een Vakantie last minutes boeken, scheelt veel in prijs. Zeker als je kiest voor een minder populaire bestemming.


Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten