maandag 25 februari 2013

Gratis HISWA Kaarten bij Vanclaes Experience Center in Alphen aan de rijn voor de HISWA in amsterdam


Kom langs in het Vanclaes Experience Center in Alphen aan de rijn en ontvang 2 GRATIS entree kaarten voor de HISWA 2013 !

De HISWA Amsterdam Boat Show in Amsterdam RAI vormt voor iedere watersporter de perfecte gelegenheid om het seizoen te beginnen. Van recreatieve sloepvaarders tot doorgewinterde zeilers. Met duizenden onderdelen en accessoires zijn verreweg de meeste merken vertegenwoordigd op HISWA 2013 en is alles voor op en om de boot te vinden. Met verreweg de meeste boten die op beurs te zien zijn, kan deze zomer nog worden gevaren. HISWA 2013 legt hiermee een duidelijke focus op boten tot 10 meter en biedt een zeer uitgebreid aanbod in dit segment. Het aanbod sloepen en sportboten in de RAI kent in Nederland zijn gelijke niet. Van eenvoudig en voordelig tot zeer luxueus en snel. Het nieuwe Sportboten paviljoen laten een grote diversiteit aan boten zien van verschillende merken. De collectie open zeilboten op de beurs is uniek met stijlvolle day sailers en een groot aanbod sportieve wedstrijdboten.

Jongeren hebben gratis toegang en kunnen diverse watersporten proberen Jongeren tot en met 16 jaar kunnen gratis naar de HISWA. De spectaculaire Water Fun Zone is voor hen dé aangewezen plek op de beursvloer. In het bassin van ruim 50 meter lang kunnen zij gedurende de hele beurs zelf windsurfen, waterskiën, wakeboarden, suppen, zeilen, kanoën en nog veel meer! Op zaterdag 9 en zondag 10 maart kunnen kinderen onder begeleiding varen in de RAI haven. Verschillende boten liggen klaar om door de kids eens flink aan de tand gevoeld te worden. Naast het bassin kunnen jongeren vanaf 6 jaar onder begeleiding meedoen aan creatieve activiteiten, zoals bootjes bouwen, zeilen maken en leren knopen en wordt een speurtocht georganiseerd langs exposanten op de beurs.

Verlaagde entreeprijzen Bezoekers betalen voor een toegangsbewijs in 2013 € 2,50 minder dan in 2012. Online kost een kaartje € 12,50 en aan de kassa € 15,00. Jongeren tot en met 16 jaar hebben gratis toegang. Kaarten kunnen worden besteld via hiswa.nl. Hierbij kan bovendien een NS dagretour worden gekocht voor maar € 7,50. Hiermee kunnen bezoekers vanuit het hele land met de NS van en naar de HISWA Amsterdam Boat Show reizen.

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten