zaterdag 2 februari 2013

50% goedkoper naar de Efteling tijdens Eredivisiedagen


De Efteling is vanaf dit seizoen ‘official sponsor van de Winterstop’ en organiseert daarom de Eredivisie Dagen in de Efteling. Tijdens de Eredivisie Dagen, van woensdag 13 februari t/m vrijdag 1 maart, staat de Efteling in het teken van voetbal. Speciaal voor voetbalfans is de toegangsprijs geen 32 euro, maar slechts 16 euro. Maak gebruik van deze kans voor open doel. Bestel nu de speciale tickets voor de Eredivisie Dagen en zorg dat je erbij bent!

Voorwaarden:

De Eredivisie Dagen zijn alleen op doordeweekse dagen in de periode van 13 februari t/m 1 maart. Het ticket geeft éénmalig recht op toegang op de vermelde datum van de Eredivsie Dagen in de Efteling Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot de Efteling Kijk voor actuele openingstijden en verdere informatie over de Efteling, waaronder het toepasselijke Parkreglement, op efteling.com Het ticket is strikt persoonlijk en is niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket of een ticket geldig in een andere periode De actie is niet cumuleerbaar en/of niet geldig in combinatie met andere acties Efteling behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te laten beëindigen Het ticket mag niet worden doorverkocht of voor commerciële doeleinden worden gebruikt OP = OP!

Let op: bestelde tickets zijn alleen geldig op de vermelde datum en kunnen niet omgewisseld worden voor andere tickets of een ticket voor een andere datum

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten