dinsdag 19 februari 2013

Gratis Toegang voor 2 voor de Poppen- en Berenbeurs in het MECC Maastricht


Het MECC in Maastricht opent op zaterdag 23 en zondag 24 februari 2013 haar deuren voor de eerste editie van de grootste Poppen- en Berenbeurs in de Benelux. Poppen- en berenkunstenaars uit Nederland, België, Frankrijk, Engeland en Duitsland komen naar Maastricht om hun mooiste creaties te laten zien.

Als u nog nooit een poppen- en berenbeurs heeft bezocht dan denkt u waarschijnlijk: dat is toch voor kinderen? Toch niet! Poppen en teddyberen zijn ‘speelgoed’ voor volwassenen, verzamelaars en poppen- en berenmakers. Tijdens dit buitengewoon boeiende evenement maakt u kennis met poppen- en berenkunst uit lang vervlogen tijden. Onder andere te zien zijn de teddyberen van de wereldberoemde Duitse fabrikant Steiff en veel antieke poppen van porselein en oude poppen van celluloid. Bovendien is er een poppen- en berendokter aanwezig om uw oude en/of versleten pop weer te repareren. U zult in een wereld van verbeelding en betovering terecht komen. Bent u nieuwsgierig geworden? Let dan wel op: deze betovering zal jaren duren!

Met onderstaande coupon krijgt u voor twee personen gratis toegang tot de Poppen- en Berenbeurs. Daarnaast krijgt u bij inlevering van de coupon of nieuwsbrief een extra presentje: het boek 'Rietjes Poppen' van uitgeverij Niesje Wolters (zolang de voorraad strekt).

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten