donderdag 7 februari 2013

Gratis cadeaupakket met pak Pampers NewBaby


Het gratis de-blije-doos-cadeaupakket is een begrip in de markt en bestaat al sinds 1974. De cadeaupakketten zijn zo sterk dat ze inmiddels ook gebruikt worden als soortnaam voor vergelijkbare andere cadeaupakketten voor deze doelgroep.

Zwangere vrouwen ontvangen gratis het de-blije-doos-cadeaupakket van WIJ Jonge Ouders tijdens de zwangerschap en in het eerste jaar na de bevalling. Het cadeaupakket bestaat uit fantastische cadeaus waaronder:

- 10x per jaar GRATIS het magazine WIJ Jonge Ouders tot het kind 1 jaar oud is, het hoogst gewaardeerde jonge ouders blad met een rapportcijfer van 8.1!
- de blije doos, met daarin o.a. een heel pak Pampers!, de ‘I love mama’ speen van Bibi, een Avent fles, Prénatal sokjes en nog veel meer!

Gewaardeerd door consumenten met een rapportcijfer van 8!

Na inschrijving op de site krijgt de zwangere vrouw de magazines thuisgestuurd en ontvangt een persoonlijk ophaalbericht om de cadeaudozen op te halen bij een Prénatal filiaal naar keuze. Inschrijving voor de blije doos genereert geen huisbezoek. Om zoveel cadeaus te kunnen geven, werkt WIJ samen met fabrikanten en importeurs van producten die moeder en baby goed kunnen gebruiken. Sommige van deze bedrijven maken gebruik van het adressenbestand, zoals Procter & Gamble, Nutricia en Prénatal.

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten