dinsdag 12 februari 2013

Gratis toegang: LEGO MLM 2013 Militaire Luchtvaart Museum


In het Militaire Luchtvaart Museum komt u meer te weten over de militaire luchtvaart van Nederland en het fenomeen vliegen. De vliegtuigen, helikopters, objecten en historisch materiaal tonen samen het historisch erfgoed van de militaire luchtvaart van het Koninklijk Nederlands-Indisch Leger, de Marineluchtvaartdienst en bovenal de Koninklijke Luchtmacht.

Gezocht: creatieve ingenieurs (j/m)………..!

In 2013 bestaat de Nederlandse Militaire Luchtvaart 100 jaar, de Koninklijke Luchtmacht 60 jaar en het Militaire Luchtvaart Museum 45 jaar. Beter kan de jubilaris haar jeugdige bezoekers niet trakteren dan op een LEGO 11-daagse.

Voorlopig is dit dé laatste kans voor alle jonge ingenieurs (jongens en meisjes) om met Lego@MLM creatieve of waarheidsgetrouwe dingen te maken en prachtige prijzen te winnen. Elke dag beoordeelt een gemotiveerde jury de vervaardigde creaties (naar leeftijdscategorie). De prijswinnaars krijgen een prachtig Lego cadeau thuis gestuurd.

Het Lego@MLM spektakel is gratis toegankelijk en vindt plaats van zondag 17 februari t/m zondag 3 maart 2013 (m.u.v. zaterdag en maandag).

Ga naar de website om meer te weten over deze gratis actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten